بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/09/30 - 14:04
  • - تعداد بازدید: 212
  • - تعداد بازدیدکننده: 141
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم تجلیل از مستعدین برتر تحصیلی استان گلستان برگزار شد

به همت بنیاد نخبگان استان گلستان و در راستای معرفی و پاسداشت مستعدین تحصیلی، مراسم تجلیل از برگزیدگان رویدادهای معتبر کشور (المپیادهای علمی و کنکور سراسری) با حضور مسئولان و فرهیختگان استانی برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/DSC_0123.JPG

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گلستان، به‌منظور معرفی و پاسداشت مستعدین تحصیلی، از برگزیدگان رویدادهای معتبر کشور (المپیادهای علمی و کنکور سراسری)، طی مراسمی با حضور مسئولان و فرهیختگان استانی، روز سه‌شنبه 30 آذر در محل تالار مطهری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تجلیل بعمل آمد.


ابوالقاسم خزاعیان، رئیس بنیاد نخبگان استان، ضمن اشاره به مفهوم نخبگی بر مبنای سیاست‌های بنیاد ملی نخبگان خاطر نشان کرد: نخبگی یک مفهوم پویا و مستمر است و درواقع نخبگی پایان کار مستعدین نیست.  نخبگی نعمتی است که خداوند در اختیار قرار داده تا زمینه  تکامل نامحدود و انسان شدن را فراهم آورد.


وی در ادامه افزود: انتظار از نخبگان این است که ظرفیت و توانمندی‌های خود را افزایش داده تا به مرحله اثرگذاری در تحولات کشور دست یابند.


 خزاعیان با بیان اینکه نخبگان از مسئولین توقع دارند که ظرفیت‌های نخبگی شناسایی و حمایت شود گفت: مسئولین باید زمینه‌های اثرگذاری نخبگان را فراهم کنند و در همین راستا مردم هم باید راه تعامل با نخبگان و اثرگذاری آن‌ها را فراهم نمایند.  


رئیس بنیاد نخبگان گلستان با شاره به اینکه شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر از اولویت‌های مهم در مدیریت نخبگان است گفت: یکی از دغدغه‌های بنیاد ملی نخبگان رعایت و توجه به اصول شناسایی نخبگان است. در این اصول رویکرد اصلی تنوع در برابر یکسان‌سازی است و بنابراین شناسایی مستعدین برتر و نخبگان باید در تمام زمینه‌ها مورد توجه باشند.


علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،  استعدادهای نخبگانی را به‌عنوان عوامل اصلی  رشد و پیشرفت و توسعه کشور معرفی نمود و خاطر نشان کرد:  آنچه که تمایز و  برتری ایجاد می‌کند و همه به دنبال دستیابی به آن منابع هستند، افرادی است که قدرت تغییر و قدرت آفرینش دارند و آن‌ها کسانی نیستند جز نیروی خلاق و نخبه.


نجفی نژاد در ادامه اذعان نمود: در شرایطی هستیم که همه دشمنان در تلاش هستند که جامعه را ناامید کنند ولی نیروی نخبه و استعدادهای درخشان از این محدودیت‌ها برای خودش فرصت ایجاد می‌کند. خیلی از پیشرفت‌های علمی که در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته توسط نیروهای سرآمد و پیشگامی بودند که همه دست پرورده دانشگاه‌ها و مدارس کشور بودند.


گوهری راد مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان سرمایه نیروی انسانی و نخبگان را به‌عنوان ثروت یک کشور برشمرد و خاطر نشان کرد:  برای رسیدن به جایگاه بالا در هر کشوری سه ضلع اصلی را در آموزش قبل از آموزش‌های تکمیلی وجود دارد که باید در کنار هم قرار گیرند. ضلع اول دانش‌آموزان مستعدی که اگر عدالت آموزشی را به نحو کامل در مملکت رعایت کنیم تعداد بیشتری را شاهد هستیم.


وی افزود: ضلع دوم خانواده‌هایی هستند که بستر را آماده کردند تا دانش‌آموزان و مستعدین در این راه قدم بردارند و در نهایت ضلع سوم نظام آموزشی در استان و کشور است و اگر این سه ضلع تعامل نداشته باشند، دانش‌آموز نمی‌تواند از تمامی ظرفیت‌های خود استفاده کند.


غلامرضا منتظری، نمایند مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به ارزش سرمایه های انسانی خاطر نشان کرد: هر وقت سخن از تحول به میان می‌آید نخستین مولفه آن بحث سرمایه انسانی است، آن هم سرمایه انسانی کارآمد که امروز در ادبیات ما به عنوان چهره های نخبه شناخته می‌شود.


وی شناسایی نخبگان، استخراج قابلیت های نخبگان و فراهم کردن زمینه رشد و شکوفایی آنها را از وظایف مهم در قبال نخبگان مطرح نمود و اذعان داشت: پاسخگویی به نیازها و انتظارات جامعه نخبگانی برای رشد و پایندگی از دیگر وظایف ماست و اگر پاسخگویی به نیازها و انتظار ها برآورده نشود پدیده مهاجرت رخ خواهد داد که چندی پیش مقام معظم رهبری زنگ خطر را به صدا درآورده است.


منتظری پیوند بین نخبگان و سازمان ها و دستگاه های اجرایی را اسباب امیدواری دانست و بر تلاش نخبگان در توسعه علم و مولد بودن نخبگان در مقابل مقلد بودن تاکید نمود.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 137135
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم