تاکید رئیس بنیاد ملی نخبگان بر کارآفرینی/ قانون جهش تولید چراغ راه است
سورنا ستاری بر لزوم ایجاد زیرساختها و حمایت دولت در تقویت زیست بوم دانشبنیان و خلاق تاکید کرد و گفت: سازمانها باید با هم همسو باشند و امکانات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ جلسه بررسی اکوسیستم نوآوری خوزستان با حضور رئیس پارک علم و فناوری خوزستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی و معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان و به ریاست سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.
ستاری در این جلسه اظهار کرد: شرکتها و سازمانهای مختلف باید امکانات خود را در اختیار یکدیگر قرار داده و همسو باشند.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات نیازمند محصول هستیم که محصول حاصل سرمایهگذاری بخش خصوصی است، افزود: کارخانجات فناوری، پارکهای علم و فناوری، پایه آنها باید براساس سرمایهگذاری بخش خصوصی باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بر ایجاد زیرساختها توسط بخش خصوصی و حمایت دولت تاکید کرد و گفت: شهرهای بزرگی در این زمینه موفق شدند و در حال ایجاد پارکهای خصوصی هستند.
وی بر تقویت فرهنگ کارآفرینی تاکید و ادامه داد: خوزستان پتانسیل کشاورزی بالایی دارد و باید راه و زیرساختها مشخص و شرکتهای خصوصی در این زمینه فعال شوند.
ستاری بیان کرد: اتلاف کشاورزی از موضوعاتی دیگری است که باید روی آن کار کرد تا تامین غذای دام و طیور نیز تقویت شود.
وی از ابلاغ قانون جهش تولید خبر داد و گفت: این قانون حاصل ۳ سال کار است که زیرساختها را تغییر میدهد؛ همچنین به دانشگاهها و موسسات پژوهشی اختیارات دادیم تا سازمان توسعهای را برای توسعه دانشبنیان و خلاق راهاندازی کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور قانون جهش تولید را چراغ راه دانست و عنوان کرد: این قانون اختیارات بسیار خوبی را در پی دارد.
وی افزود: پایه اقتصاد دانشبنیان دولت نیست و مواقعی که بخش خصوصی نمیتواند وارد شود، دولت ورود میکند.
ستاری با بیان اینکه شرکتهای بزرگ استان وارد میدان شوند، ادامه داد :در معاونت علمی این آمادگی را داریم که با شرکتهای بزرگ استان چند مگا پروژه ایجاد کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: در معاونت علمی این امکان وجود دارد که بخشی از هزینهها بلاعوض شود تا ریسک سرمایهگذاری کاهش یابد.
نظر دهید